a zumba fitness típusai

A Zumba Fitness típusai

Ha te is kész vagy kipróbálni a Zumba Fitness-t, ha szeretnéd elfelejteni a hétköznapokat egy-két órára, akkor hagyd, hogy magával ragadjon a zene, és ezzel még formába is hozhatod magad. Mielőtt azonban belevetnéd magad, mérd fel az erőnléti szintedet, és a Neked megfelelő Zumba órára iratkozz be. Lássuk, milyen típusai vannak a Zumbának a teljesség igénye nélkül:
– Zumba Step: Ne gondolj arra, amit eddig a Step-ről tudtál, vagy gondoltál. Ezen az órán főleg a lábaidat és a farizmokat erősítheted.
– Zumba Toning: A „hangos” Zumba, a természetes alakformálás tökéletes módja
– Vízi Zumba: alacsony hatásfokú vízi alakformáló gyakorlatok a vízi zumbával tehetők. Ez a program új értelmezését adja a frissítő, élénkítő edzésformáknak. A Zumba filozófiáját ötvözve a hagyományos vízi-fitness elvekkel az Aqua Zumba megteremti a cardio-edzés, az alakformálás egy új típusát.
– Zumba Gold: könnyen követhető program, mely lehetővé teszi, hogy a saját ritmusod szerint kövesd a gyakorlatokat. Az idősebb korosztály részére lehetővé tesz egy mérsékelt, lassúbb mozgást.
– Zumba Kid: A 7-11 éves korosztály számára szervezett program, de emellett már a legkisebbek részére is van kidolgozott Zumba program.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.