bmax hegesztés

Amit a CO hegesztőgépek gyártásáról tudni érdemes

A CO hegesztőgép gyártására specializálódott hazai cégek olyan magas szintre fejlesztették a technológiát, valamint az alkalmazhatóságában rejlő lehetőségeket, amelyek leginkább az állandó előtolási sebességben, az energiatakarékosság melletti hosszú bekapcsolási időben, illetve a kifejezetten alacsony elektromágneses kibocsátásban ragadható meg.

A CO hegesztőgép gyártása során a 21. században azok a funkciók is alapvető meghatározottságokká váltak, melyek között az ív ki és bekapcsolása és ezáltal az automatizálható hegesztés ténye evidenciának tekinthető. A hegesztőgép gyártás innovatív megoldásainak köszönhetően a CO hegesztőgépek inverteres áramforrással bírnak, ami kis túlzással alkalmassá teszi a technológiát az impulzushegesztésre is. Az inverteres áramforrással rendelkező gépek a CO hegesztőgépek gyártására specializálódott hazai cégeknek köszönhetően sokkal nagyobb szabályozásra képesek a hagyományos áramforrással rendelkező hegesztőgépekkel ellentétben. Utóbbi jellemző lehetővé teszi, hogy a hegesztési folyamatokba nagyságrendekkel rövidebb időn belül képes beavatkozni.

A CO hegesztőgépek gyártása során ma már a hegesztő-berendezéseknek egyik nélkülözhetetlenül fontos egységeként a huzalelőtoló kialakítására is ügyelnek, amely a hegesztőhuzal egyenletes előtolásáért felel. A CO hegesztőgépeket gyártó cégek a technológia több fő típusát jelentő hegesztőgépeket is forgalmazzák, legyen szó a hegesztéshez nagy teljesítményű áramforrást biztosító inverteresvédőgázas CO hegesztőgépekről vagy éppen más kialakításokról.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.