rolleres üzletember

Egyre népszerűbb a roller a felnőttek körében

Budapest utcáin egyre gyakrabban találkozni rollerrel közlekedő felnőttekkel. Ez a közlekedési forma, ami egykor a gyermekek kedvence volt, ma már a felnőtt korosztály számára is teljesen elfogadottá vált.  A főváros utcáin ma már nem meglepő látvány az öltönyben és nyakkendőben és rollerrel közlekedő üzletember.

A vidéki utcákon ez még egyelőre ritkább látvány, de a fiatal felnőttek körében már a budapesti agglomerációban és a nagyobb hazai városokban is egyre népszerűbb a rolleres közlekedés.

Mik ennek az előnyei?

Nos, a rollerrel lényegesen felgyorsítható a közlekedés, és jól használható a járdákon is. Lényeges előnye, hogy míg a bicikli tárolása nehezen megoldható, addig a roller könnyen felvihető akár egy irodába is, és a tömegközlekedési eszközökön is könnyedén közlekedhetünk vele.

A bicikli ezzel szemben drága, tehát a lopásvédelem állandó probléma, és nem szállítható a metrón vagy villamoson. Éppen ezért a roller kiváló és gyors közlekedési eszköz az ingázók számára.

Ma már rendkívül sokféle felnőtt roller érhető el a piacon. A Micro Suspension teleszkópos roller kifejezetten felnőttek és elsősorban férfiak számára lett kidolgozva. Kiválóan manőverezhető egyenetlen felületen is, ezért a hazai járdákra kitűnő választás lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.