zárcsere

Élen a zárszervizek piacán…

A hazai non-stop zárszervizek szolgáltatásai között – mint egyebek mellett a Mesterzár Kft –mindenekelőtt a meghibásodott nyílászárók zárcseréjével, a szoruló zárszerkezet kicserélését jelentő problémák elhárításának kivitelezésével találkozunk.

Egyszer használatos és „eldobható” termékek világában élünk. Részint talán ezért gondolunk keveset arra, hogy a záraknak is szükségük van karbantartásra. A Mesterzár Kft szakemberei felismerték, hogy a zárszerkezet csupán akkor fog sokáig megóvni bennünket az illetéktelenektől, amennyiben a zárak javítva, rendszeresen karbantartva vannak. A Mesterzár Kft szolgáltatásai tehát a zárcsere, zárjavítás, ajtónyitás, zárszerelés és egyéb tevékenységek mellett a zárak állapotának ellenőrzésére is irányul. A zárak állapotát ugyanis nem árt legalább évi egy alkalommal átvizsgálni, még abban az esetben is, ha azon nem észlelünk meghibásodást. Fontos szempontként merül föl az évtizedekkel ezelőtt felszerelt záraknak – a mai biztonsági feltételeknek megfelelő – lecserélése.

A zárszervizek közül a Mesterzár Kft Budapesten díjmentes kiszállás mellett – mindenekelőtt elromlott illetve akadó, szoruló zárak, zárba tört kulcsok, bezáródott vagy éppen teljesen zárhatatlan ajtók esetén – megbízható munkavégzéssel, elérhető áron és a hét minden napján nyújtja szolgáltatásait éjjel-nappal. A Mesterzár Kft számára a versenyképes ár és gyors munkavégzés mellett kiemelten fontos az ügyfelek bizalma is. A zárcsere kivitelezése például minden esetben az ügyfél előtt felbontott zárral történik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.