wedding fireworks

Esküvői tűzijáték zenei aláfestéssel

Az esküvőkön egyre gyakoribb a tűzijáték alkalmazása, népszerűsége nem véletlen, hiszen még inkább emeli az örömteli esemény fényét. Éjfél környékén, amikor megvolt az éjféli vacsora, mindenki kivonul az épület elé, az udvarra vagy az utcára, attól függően, hogy hol rendezik a lakodalmat, és egy megfelelő zenei aláfestéssel jó hangulatot ad a további folytatáshoz. Ha már itt tartunk, akkor néhány gondolat, hogy mire érdemes figyelni az esküvő szervezésekor, ha tűzijátékot is szeretnénk.
Az első dolog a rendezvény helyszínének kiválasztása: olyan helyszínt válasszunk, ahol egy tűzijáték is megvalósítható. Ez nem egyszerű, hiszen egyaránt kell olyan hely, ahová beférnek a vendégek, minden szempontból megfelelő, és még alkalmas a tűzijáték lebonyolítására is. Ha nem egy elhagyatott, városon kívüli helyet választunk, akkor értesítenünk kell a környéken lakókat, és a tűzvédelemről is gondoskodnunk kell, nehogy valami katasztrófa történjen.

Ami még nagyon fontos, az a megfelelő zenei aláfestés, hogy a hangulat még felemelőbb legyen. Ha az esküvőnk zenéjének megszervezését esküvői dj-kre bízzuk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a tűzijáték alatt is a megfelelő zene fog szólni. A bestofdisco.hu esküvői dj-i nagy gyakorlattal, széles repertoárral rendelkeznek, így nyugodtan rájuk bízhatjuk a teljes este zenéinek megszervezését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.