a család filmet néz online

Online filmek az interneten

A múlt héten, amikor az interneten böngésztem, találtam egy nagyon jó lehetőséget, amit veletek is szeretnék megosztani! Tudjátok, hogy mindig is szerettem a régi magyar filmeket, de sajnos mindig olyan időpontban vetítik őket, hogy nem igazán tudtam a napirendembe illeszteni, hogy néha elcsípjek és végignézzek egyet-egyet.
Ha a gyerekek otthon vannak, esélytelen egy film megtekintése, ám nem csupán miattuk nem tudok egyet sem megnézni, hanem az időbeosztásom sem a legjobb. Most viszont, ahogy az interneten böngésztem, rátaláltam arra a lehetőségre, hogy online filmeket lehet nézni! Ez a lehetőség egyszerűen szuper!
Nem kell letöltenem semmit, nem szükséges hozzá program, kiválasztom, hogy melyik filmet szeretném megnézni, egyet kattintok, és már indul is a film. Akkor indítom, amikor rákészültem, amikor tudom, hogy van másfél órám (általában éjszaka) az elejétől a végéig megnézni egy filmet. Nem kell tehát lemondanom arról, hogy végignézzem egyszer az összes régi magyar filmet, előbb-utóbb mindre sort keríthetek! Persze ez a lehetőség nemcsak a régebbi filmekre vonatkozik, szinte a legújabb filmek is szerepelnek a listákon. Ha nem bánjátok a moziélmény elmaradását, bátran használjátok ti is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.