tűzijáték webshop

Tűzijáték webáruházból?

Az elmúlt években gyakran a hírekben kerültek a pirotechnikai eszközök, tűzijátékok, és az általuk okozott balesetek. Kevesen tudják, hogy az elmúlt években sok jogszabályváltozás volt, és ma már akár webáruházakból is vásárolhatunk tűzijátékot.

Először is fontos tudni, hogy a jogszabály különböző kategóriákba osztja be a tűzijátékokat. Az hogy ki vásárolhatja és használhatja fel ezeket az anyagokat, az az adott pirotechnikai termék kategória besorolásától függ.
Egyes és kettes kategóriájú pirotechnikai terméke már bárki vásárolhat életkor megkötéssel, épen ezért ma már az interneten is szaporodnak a pirotechnikai webáruházak.
A webshopokból ma már nem csak termékek, hanem szolgáltatások is rendelhetőek, sőt léteznek olyan webshopok is, ahol egy-egy meghatározott rendezényre kérhetünk pirotechnikai csomagot.

A webáruházból történő rendelés ma már sokszor előnyösebb, mintha boltból vásárolnánk, mivel ezekben a boltokban jogszabály korlátozza a tárolható mennyiséget, így a választás igen szűkös.

A hazai piacon sajnos egyelőre a pirotechnikai webáruházak színvonala nagyon alacsony. Igénytelen design jellemzi őket, pedig ma már számos webáruház készítő kínál igényes oldalakat, kedvező áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.