vaporizer

Vaporizátorral az egészségünk védelmében

Egy viszonylag új jelenség a gyógynövények és dohánytermékek fogyasztása terén, hogy ún. vaporizátor, asztali vaporizátor segítségével használjuk ki a gyógynövények gyógyhatásait. A vaporizátor tulajdonképpen nem más, mint egy párologtatás elvén működő készülék, előnye, hogy használatával nem jutnak káros anyagok a szervezetünkbe. A dohányzás közben ugyanis – mivel ott egy égési folyamat zajlik – az egészségünkre káros anyagok is a szervezetünkbe jutnak, mint például a korom (papír és a dohány tökéletlen égése miatt), szén-monoxid, vagy épp a kátrány.

A vaporizátornak, egészségünk megőrzése mellett más előnyei is vannak, mint például az, hogy az ízeket sokkal jobban megőrzi, hiszen a párlatban ezek jobban megmaradnak, mint a füstben.
Így tehát, aki káros hatásai miatt szeretne lemondani a dohányzásról, annak jó hírünk van: a vaporizátor segítségével a dohányzás káros hatásai radikálisan lecsökkennek, és csak a dohányzás „előnyeit” lehet élvezni, sokkal aromásabb ízben, mint korábban.

A vaporizátor készülékeknek is többféle típusa ismeretes: a kisebb, kézi vaporizátorok fűtőszál segítségével hevítik fel az adott terméket, a nagyobb, komolyabb felépítésű készülékek a meleg levegőt használják erre a célra. Így tudnunk kell, hogy előbbinél minimális égés létrejöhet a technológiából adódóan, a komolyabb típusoknál ez nem történik meg. Érdemes tehát ezekből a készülékekből is a minőségibb termékeket választani. Vaporizátort itt is vásárolhat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.